Rantapuiston Ruusuranta – Strandparkens Rosenstrand

Ruusuranta on Loviisanlahden länsirannalla Rantapuistossa sijaitseva ruusupensasistutus, joka on perustettu kesällä 2012 Loviisan Wanhat Talot ry:n toimesta puutarhuri Eija Keckmanin suunnitelman pohjalta. Loviisan Puutarhayhdistys hoitaa istutusta kesäisin yhdessä muiden yhdistysten kanssa.

Rosenstranden är en rosenplantering i Strandparken vid Lovisavikens västra strand. Den planterades sommaren 2012 på initiativ av Lovisa Historiska Hus rf enligt trädgårdsmästare Eija Keckmans plan. Lovisa Trädgårdsförening sköter planteringen om somrarna med andra föreningar.

Ruusupuiston kevätsiivous yhdessä Loviisa LC Queenien kanssa 2021 – Vårstädningen tillsammans med Lovisa Lions Queens 2021

Talkooväki syksyllä 2020 – Frivilliga på hösttalko 2020