Villa Helmiina

Garnisoninkatu 6 / Garnisonsgatan 6 * Anne Vanhala

Avoinna 20.6. ja 8.8. Villa Helmiinan puutarhassa kukoistavat monet perennat ja hedelmäpuut, ja kasvimaa antaa runsasta satoa kesäisin. Portista astuessa aukeaakin oikea ihmemaa, jonne aurinko antaa kesällä runsaasti valoa. Remonttihommat jatkuvat tulevana kesänä puutarhassa: uutta aitaa rakennetaan ja kasvimaalle tuodaan lisää istutuslaatikoita. Suunnitelmissa on myös kesäkeittiön rakentaminen. Vanhan omenapuun alla on mukava levähtää askareiden välissä, ihastella pihan kauneutta ja myös suunnitella uutta. Voit seurata talon elämää vuoden ympäri instagramissa @villahelmiina.

Öppet 20.6 och 8.8. I Villa Helmiinas trädgård prunkar många perenner och fruktträd och trädgårdslandet ger riklig skörd. När man på sommaren öppnar porten breder ett solbelyst sagoland ut sig. Reparationerna i trädgården  fortsätter under kommande sommar: ett nytt plank byggs och köksträdgården utökas med nya odlingslådor. I planerna finns också byggandet av ett sommarkök i framtiden. Under det gamla äppelträdet är det trevligt att sätta sig ner och vila en stund mellan sysslorna, beundra trädgårdens skönhet och också planera nytt. Du kan följa med livet i huset året om på Instagram @villahelmiina.