Pala puutarhaa

Vyökatu 1 / Gördelgatan 1 * Anna Palasmaa

Garnisonin puutarhakaupunginosassa sijaitseva puutarhamme kasvaa lehtomaisen puistometsän ja 1700-luvulla rakennetun linnoituksen suojassa. Rintamamiestaloamme ympäröivän puutarhan nurmialueet pienenevät vuosi vuodelta ja viljelyalasta suurimman osan peittävät yksivuotiset leikkokukkaviljelykset. Puutarhaa hoidetaan ekologisin periaattein luonnon monimuotoisuutta vaalien. Piharakennuksessa on puoti, jossa myydään taimia, kimppuja ja puutarhatarvikkeita.

Vår trädgård i trädgårdsstadsdelen Garnison växer i skydd av en lundartad parkskog och den på 1700-talet byggda fästningen. Gräsmattan kring vårt hus blir mindre år för år och merparten av odlingarna består av ettåriga snittblommor. Trädgården sköts enligt ekologiska principer och naturens mångfald vårdas den med. I gårdsbyggnaden säljer vi plantor, buketter och trädgårdstillbehör.

http://annap.blog

Instagram @anna_ja_puutarha