Villa Helmiina 2019

Villa Helmiinan puutarhassa kukoistavat monet perennat, hedelmäpuut, ja kasvimaa antaa runsasta satoa kesäisin. Portin auetessa aukeaakin oikea ihmemaa, jonne aurinko antaa kesällä runsaasti valoa. Talon uusi omistaja vasta opettelee puutarhanhoidon saloja ja kuunteleekin tarkalla korvalla edellisen omistajan ohjeita. Välillä voi istahtaa omenapuun alle ihastelemaan pihan kauneutta.

I Villa Helmiinas trädgård prunkar många perenner, fruktträd och trädgårdslandet ger riklig skörd på sommaren. Ett solbelyst underland breder ut sig när man öppnar porten på sommaren. Husets nya ägare håller först på att sätta sig in i trädgårdsskötselns hemligheter och lyssnar noga på råden från den förra ägaren. Mellan varven kan man sätta sig under äppelträdet och beundra trädgårdens skönhet.