Tallmo 2019

Tallmon puutarha tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Suuret vesiaiheet tuovat puutarhaan kaivattua kosteutta ja hyvät elinolosuhteet niin lukuisille perenna-alueille kuin erilaisille eläimillekin. Mittavasta hyötypuutarhasta löytyy marjapensaita tyrnistä mustikoihin ja kaikkea siltä väliltä. Meillä on erilaisia hedelmäpuita, kasvimaa monessa tasossa ja kasvihuoneissa viinirypäleitä useaa lajiketta. Tässä puutarhassa kierrätetään ja kompostoidaan kaikki mahdollinen. Tavoitteena on luonnonmukainen puutarhanhoito, helppohoitoisuus ja oman ruoan kasvattaminen.

Tallmo trädgård erbjuder upplevelser för alla sinnen. De stora vattenelementen ger efterlängtad fuktighet och bra levnadsförhållanden både åt perennerna i de talrika blombänkarna och åt olika sorters djur. Vi har en omfattande nyttoträdgård, där det finns bärbuskar från havtorn till blåbär och allt där emellan. Vi har också olika sorters fruktträd, trädgårdsland i olika nivåer och i växthuset många olika vinrankor. I den här trädgården återvinner och komposterar man allt som är möjligt. Målet är naturenlig odling som är lätt att sköta samt odling av den egna maten.