Vårt gröna hörn

Gördelgatan 3 / Vyökatu 3 * Annette Blomqvist

Vårt gröna hörn har alltid varit blomstrande, gården från 50-talet är idag fylld av det vi tycker är vackert och gott – namn och regler är mindre viktiga. Lediga stunder spenderas alltid med familjen i trädgården, alla odlar nåt dom själv gillar bäst, det kan vara allt från ärter till örter. Trädgården är en hobby där alla skall få plats och det skall vara roligt att pröva sig fram. #vårtgrönahörn

Vihreä nurkkauksemme on aina ollut vehreä. 50-luvulta peräisin oleva pihamme on tänään täynnä kaikkea mielestämme kaunista ja hyvää – nimistä ja säännöistä viis. Vapaat hetket vietetään aina puutarhassa yhdessä perheen kanssa, ja kaikki viljelevät sitä, mistä eniten pitävät, ja se voi olla mitä vain herneistä yrtteihin. Puutarhassa pitää olla kaikille tilaa harrastaa ja kokeilla kaikenlaista uutta.  #vårtgrönahörn