Muistojen kivipuutarha 2019

Puutarhassa käytetään paljon kierrätysmateriaalia ja emännän lempiväriä mustaa. Kaikki kivet on valikoiden kerätty ja tuotu pihaa koristamaan. Keväällä kivet näkyvät kauniisti, kesällä ne peittyvät kasvillisuuden peittoon. Kauniit yksityiskohdat ja rauhallinen sijainti ovat kaikki kaikessa. Rakkaus eläimiin näkyy useissa lintujen juoma- ja kylpyaltaissa sekä pesäpaikoissa. Onni-koiran karvat kerätään pieneen häkkiin josta linnut saavat pesämateriaalin. Puutarhanhoito rentouttaa ja rauhoittaa sekä antaa positiivista energiaa.

I trädgården används mycket återvinningsmaterial och ägarinnans älsklingsfärg svart. Alla stenar har valts omsorgsfullt och placerats på plats för att smycka trädgården. På våren är stenarna vackert synliga, på sommaren blir de täckta av växtligheten. Vackra detaljer och det lugna läget är viktiga. Kärleken till djur får sitt uttryck i de många fågelbaden och boplatserna. Håren från hunden Onni samlas i en liten bur för fåglar att hämta material för sina bon. Skötseln av trädgården är avslappnande och rogivande samt ger positiv energi.