Auringon puolella

Mariankatu 2 B / Mariegatan 2 B * Inga Peuna ja Risto Ranta

Pieni puutarha Loviisan keskustassa. 1800-luvun alussa rakennettu talo, jota ympäröi viihtyisä, kunnostettu pihapiiri. Puutarha, jossa perinteiset perennat viihtyvät. Keskeneräinen, muuntuva unelma tuoksujen puutarhasta, jossa perhoset viihtyvät. Joka kesä hieman erilainen, pieni hyötypuutarha, yrtit ja kirsikkapuu. Kultapallo ja pieniä orvokkeja, jotta maailmasta tulisi hitusen kauniimpi. Kauneus, värien loisto, vihreän eri sävyt. Tervetuloa puutarhaamme ja pop up -kahvilaan!

En liten trädgård i Lovisa centrum. Ett hus byggt på 1800-talet som omges av en trivsam, upprustad gård. En trädgård där perennerna trivs. En halvfärdig dröm om en doftande trädgård som hela tiden ändrar sig och där fjärilarna trivs. Varje sommar lite olika, en liten nyttoträdgård, örter och ett körsbärsträd. Guldbollen och små violer för att världen ska bli en aning vackrare. Skönhet, lysande färger, olika nyanser av grönt. Välkommen till vår trädgård och vårt pop up café!