Villa Mäntylä

Skogbyntie 177 A / Skogbyvägen 177 A * Riitta Soinola

Avoinna ainoastaan 20.6. Vanhan maatilan puutarhaa on pikku hiljaa laitettu kuntoon vanhaa kunnioittaen, ja se on herännyt henkiin. Monet perinnekukat kukkivat, pieni kasvihuone pihalla antaa syksyllä maukkaan sadon ja kasvimaalla viljellään lähinnä perunaa.

Kesän 2021 uutuutena on perinteinen riukuaita, joka rajaa tonttia tultaessa pihaan. Jos olet kiinnostunut riukuaidan tekemisestä ja miten se istuu piha-aidaksi, tule katsomaan. Pop-up artesaani-pizzeria avoinna klo 12-17. Tule herkuttelemaan!

Öppet endast 20.6. En gammal lantgårds trädgård har blivit så småningom skött med uppskattning för det gamla och trädgården har vaknat till liv. Många traditionsblommor blommar, ett litet växthus på gården ger smaklig skörd på hösten och potatis odlas i köksträdgården.

Sommarens 2021 nyhet är gärdsgård som begränsar tomten på ingångssidan. Om du är intresserad av att laga en gärdsgård och vill se hur den passar som gårdsstaket, kom och titta. Pop-up pizzeria öppet kl 12-17. Kom och njut av läckra hemgjorda pizzor!